Aludario meilės istorija. Valentino dienai

(Apačioje bus nuotraukos, pradžioje paskaitykite istoriją, tada vyniokite žemyn ir viską suprasite)

Papasakosiu savo meilės istoriją, aludario meilės istoriją. Juk šiandien Valentino diena - puiki proga tokioms istorijoms prisiminti.

Lygiai prieš 10 metų mano gyvenime atsirado Greta. Su ja supažindino draugai - mano gimimo dienos proga. Iš pradžių nežinojau, kaip su ja elgtis, nebuvau patyręs tuose reikaluose. Bėgo laikas ir mes tapome vis geresniais draugais, Greta buvo paprasta, kartais jai trūko subtilumo, buvo gana kategoriška ir be nukrypimų į šonus, tačiau sutarėme gerai ir su ja buvo lengva.

Kiti aludariai su lengva šypsena žiūrėjo į mūsų draugystę, sakė aplinkui yra modernus pasaulis, niekas nestovi vietoje, pabandyk ką nors naujo. Paklausiau ne iš karto, bet laikui bėgant mano gyvenime atsirado Emilija (Emily). Ji buvo daug subtilesnė, platesnių pažiūrų, su ja daug daugiau nuveikdavome, bet santykiai buvo daug sudėtingesni. Kartais ji užsispirdavo ir man nepagavus visų jos subtilumų - imdavo ir užsiožiuodavo, net imdavo gadinti įvairius daiktus... Turiu prisipažinti, kad ir santykių su Greta nenutraukiau. Pasiilgdavau jos paprastumo ir patikimumo.

Šiemet vasarį švenčiu savo 10 metų aludarystės ir negaliu išsiskirti nei su Greta, nei su Emilija - bendrauju su abiem. Aludariai mane supras...

Žemiau pateikiu Gretos ir Emily nuotraukas, gražios Valentino dienos visiems! Mylėkite ir būkite mylimi!













































































Greta ir Emily



1 komentaras :

  1. O man kažkaip niekad neteko susipažint nei su Greta, nei su Emilija - aš nuo pat savo aludarystės pradžios, jau 10 metų esu ištikimas savo Agatai, ir ji manęs nei karto nenuvylė :)

    AtsakytiPanaikinti