Best Brew Challenge konkurso 2023 metų tema: tamsusis Doppelbock alus

Greitai bėga laikas, atrodo ką tik darėme Altbier'ą, o jau laikas naujam konkursui. Šių metų Best Brew Challenge konkurso tema: tamsusis Doppelbock alus. Tai tamsus, stiprus vokiškas lageras, kuris net ir pačioje Vokietijoje yra rečiau sutinkamas išskirtinis stilius.

Paskubėkite registruotis, tai reikia padaryti iki balandžio 19 d. Alų reikia išvirti balandžio 20-23 dienomis naudojant BEST Black Extra salyklą ir kitus BEST salyklus.

Tad pagrindinės sąlygos yra trys: 

  1. Tamsusis Doppelbock alus.
  2. BEST Black Extra salyklas ir kiti BEST salyklai.
  3. Alus turi būti padarytas pagal Vokietijos alaus grynumo įstatymą, o tai reiškia jokių priedų, tik vanduo, salyklas, apyniai ir mielės.

Kaip visada, konkurso atstovai Lietuvoje yra „Savas alus“, jie padės pristatyti konkursinį alų į Vokietiją, o taip pat išdalins konkurso organizatorių prizus.

Pateikiu jų parengtą sąrašą, kaip dalyvauti konkurse, kad kas nors nepasimirštų.
  1. Užsiregistruokite iki balandžio 19 d. https://bestbrewchallenge.com/registration/
  2. Išvirkite tamsų Doppelbock stiliaus alų balandžio 20-23 dienomis naudodami BEST Black Extra salyklą ir kitus BEST salyklus.
  3. Atneškite mums savo kurinį iki birželio 15 d. ir mes jį nuvešime konkurso organizatoriams. Arba galite patys siųsti konkurso organizatoriams į Vokietiją iki liepos 7 d. Nepamirškite kartu su alumi užpildyti anketą https://bestbrewchallenge.com/bbc-documentation/ 
Prizai:
  1. Kiekvienas atnešęs savo alų gaus 1 maišą (25 kg) bet kurio bazinio BEST salyklo.
  2. Kiekvienas užsiregistravęs dalyvis gaus konkurso marškinėlius ir savo alaus vertinimo kortelę.
  3. Prizinės vietos gaus kelionę, kuponų ir pan. Daugiau informacijos: https://bestbrewchallenge.com/registration/the-best-beer/

Sėkmės konkurse!

 

 

0 comments :

Rašyti komentarą