Žmogšala 8 - bus! (2021-02-20 m.)


Žiemos alaus festivalio „Žmogšala“ rengėjai paskelbė, kad festivalis įvyks! Tiesa, jis bus kitoks nei įprasta - virtualus, tačiau gera žinia, kad jo dalyviai gers ne virtualų, bet tikrą alų, žinoma bealkoholinį ;)

Festivalis vyks karantino metu išpopuliarėjusiu nuotolinės degustacijos formatu. Užsisakote rinkinuką, jis pristatomas jums į namus, o festivalio metu jungiatės į online transliaciją ir kartu su vedėju (bei kitais dalyviais) visi degustuojate.

Gaila, kad dėl specifinio formato, festivalyje šiemet negalės sudalyvauti namų aludariai, susitiksime kitame festivalyje.

Štai kaip šių metų festivalį pristato patys organizatoriai:

Nepriklausomas jau 8-tasis žiemos CRAFT alaus festivalis Vilniuje ŽMOGŠALA ir vėl suburs visus į tikrą alaus šventę.

Dėl susiklosčiusios padėties, šiais metais festivalis vyks on-line! 

On-line festivalio, kaip ir paprasto festivalio prasmė - paragauti, pabendrauti, sužinoti. Įsigydami specialaus degustacinį rinkinį kartu gaunate prisijungimus prie on-line transliacijos ir nuotolinio susitikimo su aludariais ir draugais.

O kaip jis pasiseks priklausys ir nuo jūsų :) Dalinkitės šia žinia su visais neabejingais alaus kultūrai ir iki greito susitikimo internete vasario 20 d. (šeštadienį) 17 val.!

Visos naujienos FB paskyroje ZMOGSALA.BEERFEST, bilietų platinimas ZMOGSALA.LT

KADA: 2021 m. vasario mėn. 20 d. (šeštadienis)

KUR: Internete

Programa: 

17.00 parsideda degustacijos transliacija YouTube kanalu. Degustacijos vedėjai Tomas ir Joris iš Alaus bibliotekos. Degustacijos metu bus jungiamasi pokalbiams su aludariais. 

20.30 pasijungimas į afterparty

Junkitės ir tapkite alaus kultūros Lietuvoje dalimi!

  

0 comments :

Rašyti komentarą