Žmogšalos 2020 namų aludarių konkurso rezultatai

Namų aludarių konkurso rezultatų paskelbimas
Festivalio Žmogšalą 2020 namų aludarių konkurse varžėsi 7 aludariai ir 12 alaus rūšių. Kai kurie turėjo po vieną rūšį, o kai kurie - net po tris. Pirmos vietos nugalėtojas buvo užtikrintas savo alaus potencialu - turėjo vieną rūšį ir su ja laimėjo.

Namų aludarių konkurso rezultatai:

1 vieta: gi-bi (Gediminas Brazauskas),  Märzen (alus Nr. 9)
2 vieta: Voriukas (Vaidotas Bielinis), Mango IPA (alus Nr. 10)
3 vieta: Zhiniukas (Giedrius Slavickas), Porteris (alus Nr. 4)

Gediminas (gi-bi) - Vilniaus aludarių klubo senbuvis, daugiausia daro lagerius, kurie nepaisant kraftinio ir namų aludarių alaus scenoje karaliaujančių elių, vis laimi prizines vietas. Bet pirmąją vietą, jei neklystu, šis aludaris laimi pirmą kartą.

Vaidotas (Voriukas) - jaunas aludaris, pirmą kartą sudalyvavęs konkurse ir labai gerai pasirodęs. Tikėkimės, kad ši prizinė vieta bus tolimesnė paskata tobulėti ir judėti pirmyn. Neužmik ant laurų!

Giedrius (Zhiniukas) - Vilniaus aludarių klubo senbuvis, puikus inžinierius, konstruojantis įvairiausius alaus gamybą ir pateikimą pagerinančius prietaisus, ir - žinoma - darantis puikų alų. Beje, Giedrius tą vakarą laimėjo ne tik Žmogšaloje, Palangoje vykusiame tamsaus alaus konkurse „Baltijos puta“ jis užėmė pirmąją vietą (bet su kitu porteriu)!

Apdovanojamas pirmos vietos nugalėtojas Gediminas gi-bi.

Vytauto Navicko nuotraukos.



2 komentarai :

  1. Gediminai neklysti.Prieš tai buvo ir trečia,ir antra.
    Dabar jau "Žmogšalai" darau sudiev.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip suprantu, gi-bi komentuoja pasislėpęs po anonimo kauke :) Ačiū už patvirtinimą, bet su Žmogšala atsisveikinti neskubėk ;)

      Panaikinti