Apie alų

Namų aludario pastebėjimai apie naminį ir pramoninį alų, alaus ir kombučios gamyba namuose

Žmogšala sugrįžta!

›
    Pernai seniausias Lietuvos alaus festivalis „Žmogšala“ paskelbė vienerių metų pertrauką. Daugelis gerbėjų laikė špygas kišenėse, kad tai...

Best Brew Challenge: lietuviai vėl dalyvauja gausiausiai

›
Baigėsi registracija į aludarių konkursą Best Brew Challenge, praėjusį savaitgalį visi konkurso dalyviai jau darė alų. Šiemet konkurso tema ...
2 komentarai:

Kiek galima išlaikyti namuose padarytą alų?

›
Pradedu straipsnių seriją, kuri bus skirta atsakymams į dažnai pradedančiųjų aludarių užduodamus klausimus. Nusibosta įvairiose grupėse atsa...
5 komentarai:

Kombučia: arbata ir cukrus - kas tinka labiausiai?

›
Dažnai kombučios entuziastų diskusijose iškyla klausimas, kokią arbatą ir kokį cukrų geriausia naudoti kombučios gamybai? Noras improvizuoti...
2 komentarai:

Festivalis Žmogšala skelbia vienerių metų pertrauką

›
Norėjau rašyti, kad šiais metais Žmogšalos nebus, bet ji turėjo būti tik kitais metais, nors kitais metais jos nebus, bus tik dar kitais met...

Best Brew Challenge konkurso 2024 metų tema: Helles

›
Atėjo pavasaris, o su juo ateina ir aludarių konkursas Best Brew Challenge. Šių metų konkurso tema: šviesusis vokiško stiliaus Helles alus. ...

Namų aludarių konkurso rezultatai festivalyje ŽMOGŠALA-11 (2024 m.)

›
XI-ojo festivalio „Žmogšala“ metu, kuris vyko LITEXPO parodų centre, tradiciškai vyko namų aludarių konkursas. Šiemet konkurse varžėsi 12 ko...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją
Teikia „Blogger“.