Apie alų
Namų aludario pastebėjimai apie naminį ir pramoninį alų, alaus ir kombučios gamyba namuose
Best Brew Challenge: lietuviai vėl dalyvauja gausiausiai
›
Baigėsi registracija į aludarių konkursą Best Brew Challenge, praėjusį savaitgalį visi konkurso dalyviai jau darė alų. Šiemet konkurso tema ...
Kiek galima išlaikyti namuose padarytą alų?
›
Pradedu straipsnių seriją, kuri bus skirta atsakymams į dažnai pradedančiųjų aludarių užduodamus klausimus. Nusibosta įvairiose grupėse atsa...
4 komentarai:
Kombučia: arbata ir cukrus - kas tinka labiausiai?
›
Dažnai kombučios entuziastų diskusijose iškyla klausimas, kokią arbatą ir kokį cukrų geriausia naudoti kombučios gamybai? Noras improvizuoti...
Festivalis Žmogšala skelbia vienerių metų pertrauką
›
Norėjau rašyti, kad šiais metais Žmogšalos nebus, bet ji turėjo būti tik kitais metais, nors kitais metais jos nebus, bus tik dar kitais met...
Best Brew Challenge konkurso 2024 metų tema: Helles
›
Atėjo pavasaris, o su juo ateina ir aludarių konkursas Best Brew Challenge. Šių metų konkurso tema: šviesusis vokiško stiliaus Helles alus. ...
Namų aludarių konkurso rezultatai festivalyje ŽMOGŠALA-11 (2024 m.)
›
XI-ojo festivalio „Žmogšala“ metu, kuris vyko LITEXPO parodų centre, tradiciškai vyko namų aludarių konkursas. Šiemet konkurse varžėsi 12 ko...
Konkurso „Baltijos puta“ 2024 m. rezultatai
›
2024 m. vasario 24 dieną Palangoje vyko namų aludarių konkursas „Baltijos puta“, kuriame varžosi tik tamsaus alaus rūšys. Man labai patinka ...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją