tag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post6505570671539624874..comments2024-03-06T21:57:13.351+02:00Comments on Apie alų: Cukraus skaičiavimas alaus užgazavimui (2dalis): cukraus rūšysUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-23780295121091891972022-01-03T11:43:00.984+02:002022-01-03T11:43:00.984+02:00Deja, ne viskas gyvenime vyksta pagal mūsų planus ...Deja, ne viskas gyvenime vyksta pagal mūsų planus :) Trečia dalis guli juodraščiuose - pusiau baigta, bet jeigu yra skaitytojų pageidavimas, tai bus postūmis pabaigti, ačiū, kad skaitote!GiNhttps://www.blogger.com/profile/06909137940119634365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-79723252760942090772022-01-02T00:41:47.542+02:002022-01-02T00:41:47.542+02:00"Tikiuosi, kad trečios straipsnio dalies nere..."Tikiuosi, kad trečios straipsnio dalies nereiks laukti dar 2 metus :)"<br />Hmm ���� beveik 8 metai, yra trečia dalis? ��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-78669315378986454332014-03-06T13:43:06.588+02:002014-03-06T13:43:06.588+02:00Kažkodėl taip ir spėjau :)Kažkodėl taip ir spėjau :)GiNhttps://www.blogger.com/profile/06909137940119634365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-23212060702385957442014-03-04T20:09:59.192+02:002014-03-04T20:09:59.192+02:00Lrytas1 :)Lrytas1 :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-51231967323630830772014-03-03T19:04:43.582+02:002014-03-03T19:04:43.582+02:00Šitų metodų tyčia neaprašinėjau kaip labiau advanc...Šitų metodų tyčia neaprašinėjau kaip labiau advanced, stengiausi labiau apie raw cukrų rašyt, bet gal DME ir vertėtų pridėt. Ačiū už pastabas, gaila, kad anonimiškai - net nežinau, kam padėkot :) Beje, galima komentuoti neprisijungus, bet tiesiog įrašant savo vardą ar niką, reikia pasirinkti Vardas/URL parinktį.GiNhttps://www.blogger.com/profile/06909137940119634365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-12063092319856071982014-02-28T22:49:17.445+02:002014-02-28T22:49:17.445+02:00Praleisti metodai
DME
http://hbd.org/atommash/benn...Praleisti metodai<br />DME<br />http://hbd.org/atommash/bennett/dmevscs.txt<br />ir <br />http://byo.com/carbonation/item/1269-priming-with-kr%C3%A4usen-tips-from-the-prosAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-48852505357800402512014-02-28T19:10:47.396+02:002014-02-28T19:10:47.396+02:00Ačiū už pastabas, pasitaisiau :)Ačiū už pastabas, pasitaisiau :)GiNhttps://www.blogger.com/profile/06909137940119634365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-3145044040561340142014-02-26T15:11:37.859+02:002014-02-26T15:11:37.859+02:00Laktozė – Gaunama iš saldainių :)Laktozė – Gaunama iš saldainių :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-42858058369216137712014-02-26T15:08:12.790+02:002014-02-26T15:08:12.790+02:00GIN fruktoze pamirsai praverst GIN fruktoze pamirsai praverst Anonymousnoreply@blogger.com