tag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post5503753803111024183..comments2024-03-06T21:57:13.351+02:00Comments on Apie alų: Interviu su Sakiškių aludariu Gediminu V.Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-52969474441861589482017-06-11T00:35:10.586+03:002017-06-11T00:35:10.586+03:00Gerbiu už alų, bet ... Mano požiūris mažiau išbaig...Gerbiu už alų, bet ... Mano požiūris mažiau išbaigtas: Ratebeer.com tą alų (Sakiškių) vertino toks mažas skaičius alaus vertintojų, kad taip nėra sunku surinkti didelius balus. O į Pakruojo festivalį buvo užvažiavę daug rimtų vertintojų iš nemažai šalių. O ir lietuvaičiai ten renkasi ne iš kelmo spirti. Ar manot, kad Austrijoj, ar kur nors kitur snobų nėra, o jau Lietuvos padangėj tai "nesupras jūsų išskirtinumo". Juk tai (Ratebeer.com) buvo vertinamas statinėse brandintas alus, kuris dažnokai surenka aukštesnius balus (pvz, dėl viskio prieskonio). Lietuviškumo tame aluje tiek pat, kiek Coca Coloj. Jei vyrukai turi dievo dovaną (manau, kad turi), privalo padaryti lietuvišką alų ir tada visur (bent jau neišskiriant Pasvalio) dalyvauti ir laimėti. Juk lietuviai, baudžiauninkų provaikiai, o ne tiroliečių ar "Tuborgiečių"... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232952968990945769.post-33989351063540066452017-03-15T13:56:12.118+02:002017-03-15T13:56:12.118+02:0010+ Gedui (ai, abiems), ypač už pakankamai išbaigt...10+ Gedui (ai, abiems), ypač už pakankamai išbaigtą požiūrį į savęs (t.y., Sakiškių)pristatymą bei "jomarkus". Gerbiu.Peckelishttps://www.blogger.com/profile/03800176224239251482noreply@blogger.com